Menu Luk

4kantmodel og opgradering fra regression

To dages kursus
Begge dage fra kl. 9.00 – 17.00

Pris 2400 kr

Vi sørger for kaffe/the. Øvrig forplejning står du selv for.
Vi kan være behjælpelig med at finde overnatningsmuligheder i nærheden.

Du kan vælge og dermed sætte fokus på det du ønsker, skal fylde mest i dit liv. Men nogle gange oplever du at der er forhindringer for det du vil og at disse forhindringer er reaktioner på følelser og oplevelser fra din fortid.

Vi oplever ofte at klienter sidder fast i regression pga. følelser, oplevelser, traumer m.m. fra fortiden så det er nødvendigt at hente fortidige oplevelser ind i nutiden for at kunne bearbejde dem, nu som voksen.

Lene Jernov og Niels Hoffmeyer udviklede 4kant modellen til at bearbejde disse fortidige oplevelser i nutiden.
Gennem dette arbejde blev det også klart, at der var brug for en metode til at opgradere klienten således at han tog ansvar som voksen for at få helet sine sår og dermed kunne vælge fokus.

“Dannelsen af fuldstændige og omfattende gestalter er betingelsen for mental sundhed og vækst.” “Enhver ufuldstændig gestalt repræsenterer en “ufuldendt situation”, der skriger på opmærksomhed, og som griber ind i dannelsen af enhver ny og livsvigtig gestalt. I stedet for vækst og udvikling finder vi da stilstand og regression”

Citat: F. S. Perls

Vi har videreudviklet 4kant modellen og opgraderingen og udbyder det nu som workshop til dig som er psykoterapeut eller psykoterapeut studerende og som har lyst til at lære denne metode at kende på egen krop.

Tilmelding på senest d.