Menu Luk

Efteruddannelse af uddannelsesterapeuter

Vi har uddannelsesterapeuter tilknyttet instituttet. Vi henviser blandt andet de studerende til disse eksaminerede terapeuter når de studerende skal have egenterapi.

Tilknytningen af uddannelsesterapeuter består i, at de studerende skal vælge at gå hos de psykoterapeuter der er opgraderet i den nyeste viden fra instituttet.

De studerende skal dokumentere ialt 90 timers egenterapi hvis de ønsker at blive eksamineret psykoterapeut. Vi stiller krav om, at den studerende skal gå hos en psykoterapeut der arbejder i overensstemmelse med den filosofi og arbejdsmåde som vore uddannelser går ud på.

De studerende skal gå i et længere forløb hos denne psykoterapeut og samarbejdet mellem instituttet og de tilknyttede psykoterapeuter skal være godt, således at de studerende får den støtte og udfordring de inderst inde har brug for og bliver de kontaktfulde, kærlige, inderlige mennesker de har brug for at være for, at kunne hjælpe andre.

For at samarbejdet kan etableres og være godt er der følgende tilbud til psykoterapeuter som ønsker at blive tilknyttet:

At deltage i årlige kurser hvor de bliver opdateret fagligt og personligt i det instituttet står for med de nye ting vi indfører og satser på udover det de allerede kan og har lært. Kurset vil foregå primært i forbindelse med en weekend. Man bliver opgraderet og kommer på instituttets hjemmeside og har dermed mulighed for også at have studerende fra instituttet i terapi.
For de som efterfølgende fortsat ønsker at være tilknyttet som instituttets psykoterapeuter, vil der være krav om supervision 4 gange årligt og at deltage i 1 kursus weekend årligt hvor vi diskuterer og opdaterer vores erfaringer og meninger om det der skal til for at være en god psykoterapeut.

Vi ønsker på denne måde at kunne tilbyde de studerende velkvalificerede psykoterapeuter og at disse psykoterapeuter er pænt fordelt i landet.

Vi glæder os til fællesskabet og et samarbejde med jer, der ønsker at deltage og byder jer velkommen.

Hvis du har en psykoterapeutuddannelse som ikke er alt for gammel, så vi sammen kan finde ud af hvad der skal til for at du kan blive tilknyttet vores uddannelsesterapeut korps. Er din uddannelse fra før 2014 vil vi anbefale at du går på opgraderingsuddannelsen i stedet for.

Her er næste kursus for nye (og gamle) uddannelsesterapeuter:

Tilmelding eller spørgsmål:

Obs. Når du tilmelder dig til et hold accepterer du vores handelsbetingelser. Disse kan læses på hjemmesiden under praktiske oplysninger.

Ledere er Lene Jernov og Birdy Grosen Hylleberg

Supervisionen vil foregå 4 gange årligt og det betaler man 600 kr for pr. gang.

Tilmelding eller spørgsmål:

Obs. Når du tilmelder dig til et hold accepterer du vores handelsbetingelser. Disse kan læses på hjemmesiden under praktiske oplysninger.

Handelsbetingelser