Menu Luk

Par kursus – weekend

LOGO smalt

Par kursus
Weekend

balloonhjerter

At være par rummer mange glæder og udfordringer. Og er den stormende forelskelse blevet afløst af problemer i parforholdet er parterapi en måde at tage sig selv og sin partner alvorlig og sammen finde tilbage til kærligheden.

Jeres parforhold eksisterer fordi I ønsker det. Og en væsentlig forudsætning for at kunne fortsætte sammen i parforholdet er at I vælger/øver kommunikation på en god, kærlig og inderlig måde.

”Når der opstår konflikter, som ofte resultat af dårlig kommunikation, vil parterne med stor sandsynlighed give hinanden skylden i stedet for at betragte konflikten som et problem, der kan løses.  Citat: Psykiater og psykoanalytiker Aron T. Beck fra bogen “Kærlighed er aldrig nok” 

Er I ikke bevidste om de måder I kan vælge at tage omsorg for jeres parforhold og hinanden kan udfordringerne i samlivet blive så svære at der må hjælp udefra til at sætte lys på om der er følelser og vilje til at fortsætte eller om man skal vælge at afslutte forholdet.

Vi tilbyder et par kursus som kan øge bevidstheden om jeres uhensigtsmæssige adfærd og sætte lys på de ressourcer I har som kan støtte op om jeres ønsker om at genfinde gnisten og bruge den til noget positivt og fremadrettet.

Vi vil på kurset arbejde med følgende programpunkter:

  • Det bevidste ægteskab
  • Omsorg og baggrundskultur
  • Tilknytning
  • Kommunikation
  • Dine, mine, vores indre og ydre relationers samspil
  • At tydeliggøre sit budskab, lytte og forhandle
  • At muliggøre en bedre par kultur

Tilmelding eller spørgsmål:

Obs. Når du tilmelder dig til et hold accepterer du vores handelsbetingelser. Disse kan læses på hjemmesiden under praktiske oplysninger.

Handelsbetingelser

Dato for par kurser:

w05.
Fra kl. 15.00 fredag til kl.15.00 søndag.

Pris          kr pr person incl. overnatning og forplejning

Udgangspunktet er Silkeborg området.

Kan dog arrangeres forskellige steder i landet.