Menu Luk

Terapeutisk behandling af følger af overgreb

Kursusdage vedr. psykoterapeutisk behandling af følger af overgreb.

Overgreb, af seksuel karakter, laver sår i sjælen som næsten ikke er til at bære. Du kan opleve det som om du mister kontrollen over dit eget liv, samtidig med at det sætter sig i din krop og giver sig udslag i mange forskellige lidelser/smerter og følelser. Trauma efter trauma som du har svært ved at acceptere eller at kunne fortælle til nogen eller for den sags skyld ikke selv kan holde ud at være sammen med det og i stedet fortrænger du det da det gør alt for ondt at huske.

Når vi bliver udsat for seksuelle overgreb, bliver livet svært på mange forskellige måder, og det kan ødelægge vores liv fuldstændig. Derfor har vi her på vores institut lavet en række kursusdage hvor I som har oplevet overgreb, og ønsker at arbejde psykoterapeutisk med det, kan komme og dermed også møde andre der har været udsat for noget lignende det du har været udsat for.

Vi ved at der er rigtig mange som går rundt med senfølger af disse overgreb. At skyld og skam kan fylde rigtig meget og vores håb er at vi sammen med dig/jer kan få arbejdet med det psykoterapeutisk så du/ I kan komme positivt videre i livet.

Der er altid plads til dig

Meld dig til og få et bedre liv.
Næste mødedato er d. 1. November fra 9 til 16.30

Pris 800 kr. pr gang.

Du medbringer selv forplejning.

Mange kærlige og inderlige tanker
Birdy & Lene

Tilmelding eller spørgsmål:

Obs. Når du tilmelder dig til et hold accepterer du vores handelsbetingelser. Disse kan læses på hjemmesiden under praktiske oplysninger.

Handelsbetingelser