Menu Luk

Om instituttet – Håndbog

Institut for Gestaltuddannelser (IFGU) ledes af Lene Jernov og Birdy Grosen Hylleberg. Begge uddannet fra – og tidligere tilknyttet Niels Hoffmeyers “Institut for gestaltanalyse” – også kaldet Bjødstrup.

Formål:

  • At uddanne psykoterapeuter
  • At efteruddanne psykoterapeuter i de nyeste terapiformer
  • At afholde terapeutiske kurser i personlig udvikling og livs kompetence

Værdier:

  • Inderlighed
  • Empati
  • Kærlighed

Institut for gestaltuddannelser er startet med det formål fortsat at videreudvikle den faglige standard indenfor det terapeutiske område, at udvikle kompetencer så som følelsesmæssige, kommunikative og mellemmenneskelige. Dette gør vi blandt andet gennem stor brede i vores viden og undervisning. Vi har en af de fagligt bredeste psykoterapeutuddannelser i landet.

Institut for Gestaltuddannelser har også et samfundsmæssigt sigte nemlig at deltage i at forbedre det menneskelige miljø.
Institut for Gestaltuddannelser har for øje at have så lave omkostninger som muligt ift kursusprisen, for derigennem at give flest muligt adgang til kurser og psykoterapeut uddannelse.
Instituttets tilbud består af kurser, uddannelser og efteruddannelser med udgangspunkt i gestaltanalyse.

Kurserne henvender sig dels til mennesker der er i en krise, i deres liv. Dels til mennesker der ønsker en personlig udvikling. Det kunne også være ansatte eller ledere som har brug for noget mere menneskelig og livsmæssig kompetence, til gavn for både job og fritid.

Uddannelsen har som primær målgruppe mennesker, der arbejder med mennesker, personale og samtaler.

Efteruddannelserne henvender sig primært til personer der har en terapeutisk uddannelse og praksis.

Studiehåndbog: (er endnu ikke opdateret med den nye struktur, pr. feb. 2022, men indholdet i modulerne er der ikke ændret på ud over 3. basis modul)

Du kan læse meget mere her i vores studiehåndbog

Velkommen til psykoterapeut uddannelse hos Institut for gestaltuddannelser. IFGU.


CVR 43053035 Medlem af brancheforeningen FaDP